U POTRAZI ZA STARIJIM MUŠKARCEM!!Mlađe ne volim niti ih prihvaćam.

Zovem se Mirela i imam 22 godine iz Osijeka sam. U potrazi sam za starijim muškarcem do 50 prihvaćam dalje nikako ne. Za mene su stariji nešto posebno i savršeno točno znaju što žele i kako se trebaju odnositi prema curi i cjelokupnoj situaciji, nema toga što ono neće riješiti i napraviti za nekog koga vole.

Imala sam par dečka koji su bili mlađi od mene ili mojih godina, i moram priznati da nikako nisam zadovoljna sa njima jer nikako da se odluče što i kako žele, neodlučni su u svemu i za ništa nisu spremni. Zvučati će grubo ali pojma nemaju o životu niti osjećajima, samo im je jedno bitno i toga se drže niti vide dalje od toga. Smetalo mi je to i zato sam od ustala od toga da imam dečka ili muža svojih godina prihvaćam samo starije od sebe.

Sigurna sam da od njih mogu mnogo toga naučiti i napraviti, bila sam sa jednim koji je imao 37 godina, ali na žalost morali smo prekinuti zbog njegove žene nismo mogli nastaviti dalje nikako i to sam prihvatila. Zato striktno zahtijevam da osoba nije u braku niti u vezi mora biti slobodan kao ptičica jer ga želim samo za sebe i svoje potrebe i ne želim ga sa nikim dijeliti. Znam da su vatra živa u krevetu i da im ovi mladi danas nisu do koljena ni u kojem slučaju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*