TRAŽIM DEČKA KOJEG ĆU FINANCIRATI I VOLJETI!!!

Smatram da su meni dosta drugi davali, i da je sad red na mene.

Teško uživo nalazim dečka, valjda ih odbija to što sam malo krupnija nego većina žena, i nisam neka ljepotica kao današnje djevojke.  Zovem se Marina i imam 26 godina. Iz Zagreba sam. Radim u jednoj odličnoj firmi u kojoj imam malo veću poziciju i dobro stojim što se financija tiče, tako da mi ništa ne nedostaje imam zaista sve što poželim.

Osim jednog naravno, to je jedan dobar muškarac od kojeg bih voljela da mi pruži, nježnost, ljubav i zadovoljstvo. Nikada se sa te strane nisam osjećala voljeno i ne znam kako izgleda biti u vezi gdje su osjećaji obostrani. Uvijek su me samo ponižavali i iskorištavali kako god su mogli i htjeli, ja nekako to nisam primjećivala jer sam bila zaljubljena do ušiju.

Na kraju sam uvijek izašla slomljena srca, i sva u suzama puna bola. Nikako ne shvaćam dali sam toliki magnet za budale i nije mi jasno u čemu griješim? Sumnjam da je opet do toga što sam malo krupnija i nisam neka ljepotica, gledam ima puno žena koje se ružnije i deblje od mene pa imaju sreće, muževe i dečke i sretne su.

Zato tražim iskrenu dušu za sebe, omogućit ću mu sve moguće i ne moguće, voljeti ću ga maziti i paziti. Za financije ne mora brinuti, o tome ću ja brinuti njegovo je samo da me zavoli i bude uz mene u najgorim trenucima.

izvor

10 Comments

  1. Dobar dan.Ja se zovem Nenad iz Zadra.Vidio sam tvoj oglas i odlucio se javiti.Posto imam kucu,dvora i mora samo jedno mi u zivotu fali i nedostaje a to se zove iskrena ljubav koja negleda vanjski izged i bogatstvo.Pi tvome oglasu vidim da smo.srodne duse sa zajednickim potrebama i potragom za lubavlju nadam se tvom odgovoru malo vise pozitivnom nego negativnom
    Sa postovanjen
    Nenad

  2. Marina, ne smeš ovako da koncipiraš oglas jer će ti se javiti gomila nesposobnih lenjivaca kojima nećeš značiti ništa, a koji će očekivati da ih hraniš i oblačiš. Muški i ženski sponzori su se izjednačili danas na Balkanu. Drugo, imaš lepu glavu – izvoli – izbaci večeru i počni da treniraš, izgubićeš sigurno deset kg kroz par meseci i bićeš puno privlačnija.

  3. Mogu ti rec da nisi nimalo ruzna vec da si simpaticna devojka steta sto si javi se budimo prijatelji preko fb.ili evo ti moj broj tel.+38163413957 na njemu sam uvek dostupan voleo bi da se dopisujemo s postovanjem Momcilo

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*