Poučna priča: KAD MUDRA ŽENA REŠI DA SE OSVETI BIVŠEM

Spakovavši svoje stvari, ona je rešila da priredi sebi opraštajnu večeru: poslednji put je sela za ogroman, prelep trpezarijski sto, upalila je sveće, pustila opuštajuću muziku i servirala sebi večeru. Na stolu su bili škampi, kavijar i boca Šardonea.

Završivši sa jelom, uzela je nekoliko polupojedenih repića škampa, poumakala ih u kavijar i stavila ih u garnišne za zavese u svim sobama svoje, sada već bivše kuće.

Šminka te otkiva

Muž je sa svojom novom devojkom bio neverovatno srećan prvih nekoliko dana.

Ali, uskoro, u celoj kući pojavili su se neprijatni mirisi. Uradili su sve šta se moglo uraditi u kući: čistili, brisali, prali, luftirali, uradili deratizaciju, čak su promenili podove i prekrečili zidove…

Potrošili su veliku količinu novca da bi se oslobodili ovog zla.

Ali, ništa nije delovalo… Miris je bio prisutan, i svakim danom postajao sve gori. Prijatelji su prestali da ih posećuju, vadivši se na različite razloge.

Napokon su rešili da prodaju ovu smrdljivu kuću i kupe drugu. Prošao je mesec, ali nisu uspeli da pronađu kupca. Morali su prilično da se zaduže u banci da bi kupili novu kuću, jer nisu prodali staru.

Bivša žena ga je pozvala posle mesec dana, čisto da vidi kako je.

Ispričao joj o svom problemu sa prodajom kuće, ne ulazeći naročito u detalje. Ona mu je rekla da joj nedostaje ta kuća i da bi volela da je otkupi. Muškarac se brže -bolje složio sa cenom, koja je bila najminimalnija moguća.

kuca

Nedelju dana kasnije, zadovoljan, stajao je i smešio se, posmatrajući kako radnici tovare njegove stvari da ih presele u novu kuću… Sve, uključujući i garnišne za zavese

uspesnazena.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*