Oglasio se dobitnik: Prvi put sam u životu igrao Eurojackpot

Vidio sam da je jedan dobitni listić uplaćen u Đurđevcu i provjerio brojeve. Ne mogu opisati kakav je osjećaj bio kad sam shvatio da sam pogodio, rekao je portalu Klikaj.hr 25-godišnjak iz Ferdinandovca kraj Đurđevca koji je osvojio 4,5 milijuna kuna na Eurojackpotu. Pogodio je šest od sedam brojeva koji su izvučeni u petak.

– Za dobitak sam rekao dvojici-trojici prijatelja. Izgleda da nisu mogli izdržati da ne kažu nekome pa se pročulo – rekao je mladić koji je zaposlen i u sretnoj vezi, a Eurojackpot je u petak zaigrao prvi put. Listić je uplatio na kiosku na Trgu sv. Jurja u središtu Đurđevca.

– Doista sam sretna što je na našem kiosku Tiska uplaćen loto listić koji je nekome donio golemih četiri i pol milijuna kuna – kazala nam je Jadranka Švaco (52), koja gotovo tri desetljeća radi na tom kiosku.

foto: Željko Rukavina/24sata

Osim u Đurđevcu, u subotu ujutro se kao milijunaš probudio i srećković u Zaprešiću. Uplatio je listić u poslovnici Hrvatske Lutrije na Trgu dr. Franje Tuđmana 3.

zapresic-poslovnica | Autor: Igor Soban/PIXSELLfoto: Igor Soban/PIXSELL

Obojica su pogodila šest brojeva, po sistemu 5+1 i osvojili svaki po 4.511.967,79 kuna. U subotu se još nisu javili u Hrvatsku Lutriju s listićima. Ovako veliki iznosi prvi put su ostvareni u obje poslovnice.

– Koliko se sjećam, do sada su dobitci bili skromni, po par stotina kuna. I sad odjednom, kao grom iz vedra neba Đurđevac se upisao na kartu mjesta u kojima su igrači dobili visoki iznos – kaže oduševljena Jadranka.

Prvo ovogodišnje kolo Eurojackpota donijelo je najviše dobitaka u jednom kolu u povijesti ove igre, navode iz Hrvatske Lutrije. Igrači iz 17 zemalja svijeta igrali su za vrtoglavih 680 milijuna kuna. Petero sretnika iz Njemačke, Danske i Nizozemske pogodilo je svih sedam brojeva (5+2) i podijelilo glavni zgoditak. Osvojili su svaki po 136.165.428 kuna. Dobitak od četiri i pol milijuna osvojilo je još 33 sretnika. Izvučeni su brojevi 7, 14, 23, 27, 35 te 3 i 5. Sljedeće izvlačenje je u petak, 13. siječnja, a glavni dobitak je zajamčenih 75 milijuna kuna.

– Igram svaki petak Eurojackpot. Uvijek iste brojeve zaokružujem. To su neki rođendani, godišnjice. Čula sam da je novi milijunaš iz Zaprešića. Želim mu svu sreću i da pametno potroši novce. Ne znamo još tko je osvojio – kroz smijeh nam je ispričala zaprešićanka Marija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*