NOVI DETALJI KRVAVE TRAGEDIJE:Ženu koja se sama dovezla do bolnice s propucanim trbuhom ozlijedio je bivši suprug?

Muškarca u tridesetim godinama policija je privela zbog sumnji da bi mogao imati veze s ozljeđivanjem 32-godišnjakinje koja se u petak, propucana vatrenim oružjem, sama dovezla do Opće bolnice Karlovac. Neslužbeno doznajemo da je riječ o bivšem suprugu ozlijeđene žene. Tijekom jučerašnjeg dana policijski istražitelji još nisu imali jasnu sliku što je prethodilo tragediji, a tako ni saznanja na koji je način mlada žena stradala.

Prema našim izvorima, prije nemilog događaja izbila je svađa i sukob između bivših supružnika. Policija sada utvrđuje tko je pucao: on ili možda čak ona, jer kako doznajemo, policija u ovom trenutku ne može isključiti ni samoranjavanje.

Prava je sreća što se, unatoč vrlo teškom stanju, uspjela dovesti do bolnice. Živi u gradskoj četvrti Luščić, naslonjenoj na Švarču, dio grada u kojem je smještena bolnica koja je od njezina stana udaljena nešto više od kilometra.

Kriminalistička istraga se nastavlja, a više detalja možda će biti poznato u nedjelju, kada će policija raspolagati s oba iskaza mogućih vinovnika, ali i nekim konkretnim materijalnim tragovima koji bi mogli kanalizirati daljnji tijek istraživanja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*