NEVJEROVATNO OLAKŠANJE: Držao ovu tečnost u uhu 60 sekundi i već ujutru osjetio nevjerovatno dejstvo

Ušni vosak je supstanca koja se prirodno nalazi u unutrašnjem uhu, koja ga štiti od bakterija i drugih čestica ili organizama koji mogu naškoditi ovom delikatnom području.

Kada ima previše voska u uhu, verovatno ćete doživeti neke od sledećih simptoma:

  • svrab unutar ušnog kanala
  • osećaj kao da su uši pune ili začepljene
  • vrtoglavica
  • zujanje u ušima
  • loše čujete

narodnamedicina.infoDomaći lekovi za uklanjanje ušnog voska:

VODONIK PEROKSID

pinterestPomešajte jednake delove vodonik peroksida sa vodom. Pobrinite se da se radi o vodonik peroksidu, koji je komercijalno dostupan sa 3% jačine.

Stavite nekoliko kapi u uho i tresite glavom da prodre u ušni kanal. Ostavite kapi nekoliko minuta, pre nego što pustite da iscuri iz uveta, naginjanjem glave na suprotnu stranu.

GLICERIN

pinterestGlicerin je prirodni proizvod koji pomaže omekšavanje ušne masti i lako ih uklanja. Možete ga pronaći u apoteci i stavljati četiri kapi u svako uho, tri puta dnevno za najbolje rezultate.

SIRĆE I ALKOHOL

pinterestPomešajte jednake delove sirćeta i alkohola u malu šolju. Umočite pamučnu krpicu u preparat i nanesite nekoliko kapi u oba uha.

AdTech Ad

MASLINOVO ULJE

pinterestMaslinovo ulje je još jedan odličan sastojak, koji pomaže omekšavanje ušne masti i olakšava njegovo uklanjanje. Stavite dve do tri kapi maslinovog ulja u uvo, pre odlaska u krevet i pokušajte da spavate na suprotnoj strani. Ponovite ovaj tretman za tri ili četiri noći.

AdTech Ad

Srećno!

izvor: narodna medicina

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*