Ludilo: Ove bobice ubijaju rak. Da,nakon samo jedne minute!

Ova poruka odjeknula je kao bomba i dala nadu milijunima: Znanstvenici su sigurni da su u prirodi nasli ucinkovit lijek protiv raka.Desilo se sasvim slucajno.U medjuvremenu je testiran na pacijentima pogodjenim specificnim oblikom istoga.

Ovo je bobica koja je trenutno na naslovnicama. Njezino pravo ime je “fontainea picrosperma”, a raste samo u sjevernoj Australiji. Istraživački tim primijetio je slučajno tijekom promatranja da životinje jedu bobice s nježnošću, ali da ispljuju sjemenke odmah. Bili su vrlo znatizeljni i krenuli su na ispitivanja.

Youtube

Poznati Berghofer Institut je od zrna voća (koji se također zove fontana Blushwood) Krenuo u proizvodnju supstance. Njen radni naslov je EBC 46.

Youtube

Istsraživači su brzo otkrili sposobnosti i efekte pripravka.Brzo je navedeno istraživače, da ova priprema je vrlo posebne sposobnosti i efekte. Pogotovo u kontekstu istraživanja lijeka protiv raka koji dao  vrlo iznenađujuće rezultate:

Youtube

Ovaj pas je imao rak koze.Ubrizgali su mu pripravak. Rezultat je bio fantastičan: nakon 15 dana nije gotovo ništa ostalo od čira (desno)! Međutim, većina znanstvenika zaprepasteno je kojom brzinom ekstrakt prašume voća ubija tumore. Vidljive promjene su nakon pet minuta. Obično kod liječenje tumora pokazuju nakon samo nekoliko tjedana uspjehe.

Youtube

jedan je čovjek pristao da se testira na njemu. Martina Toso pristala da se njen  melanom kože bude uklonjenpomocu pripravka EBC 46.

Youtube

Učinkovitost ECB-46 je ograničena na tumore koji nisu metastazirali.

flickr

Konačno učinkovit lijek za rak predmet je analize.iako karcinoma ima mnogo vrsta ovo daje tracak milionima ljudi koji su oboljeli

Prevod i adaptacija bhzoom    izvor:gutfuerdich.co

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*