GDE JE SEVERININ PARTNER IZ FILMA? Posle slave bogatom Hercegovcu je krenulo sve PO ZLU!

Milan Lučić je 2004 godine bio u vezi sa Severinom Vučković, a njihov kućni video isplivao je u javnost. Severinina karijera je nakon toga krenula uzlaznom putanjom, dok je Milan u zemlju propao!

Pre desetak godina Milan Lučić bio je jedan do najbogatijih Hercegovaca, a vrednost njegove imovine procenjivala se na više od 600 miliona hrvatskih kuna. Skoro da nije bilo biznisa u koji Milan nije bio uključen: nafta, osiguranje, maloprodaja, bankarstvo, nekretnine… Međutim, u međuvremenu se njegov život okrenuo naglavačke! Lučić se inače retko kada pojavljivao u javnosti, a gotovo da ga nije ni bilo poslednjih godina otkako mu poslovi idu sve lošije.

Foto: Printskrin/InstargamFoto: Printskrin/Instargam

Milan danas nije bogat kao nekada. Njegovo bogatstvo se prepolovilo, a austrijsko tužilaštvo je prošle godine protiv njega podiglo optužnicu u slučaju Hilltop. Teško je i pobrojati sve Lučićeve projekte u Hrvatskoj, a većinu njih prate brojne kontroverze i uglavnom su završili neslavno.

Sudbinu Lučićevih hrvatskih firmi dele i njegove hercegovačke kompanije, a kako nema novca da podmiri višemilionske dugove prema državi, porezna uprava FBiH polako rasprodaje njegovu imovinu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*