Dupla doza zadovoljstva: Muškarcima rođenim u ovom horoskopskom znaku najbitnije je vaše zadovoljstvo

Seks je za njih dupla doza zadovoljstva – vole i da daju, ali i da primaju zadovoljstvo. To je ‘win-win’ situacija, a brzo ćete shvatiti da uživaju u dugoj predigri i zavođenju

Seks sa njima je baš onakav o kakvom svaka žena sanja. Nije u pitanju samo seks, pouzdani su partneri i ženu smatraju ravnom sebi. Da, to su muške Vage.
Ljubav je osnovna potreba svake muške Vage.
Veliki romantik koji uživa da bude zaljubljen. Ipak, u krevetu Vage su najdarežljiviji muškarci. Seks je za njih dupla doza zadovoljstva – vole i da daju, ali i da primaju zadovoljstvo. To je ‘win-win’ situacija, a brzo ćete shvatiti da uživaju u dugoj predigri i zavođenju. Takođe, nisu imuni ni na „dirty talk“, pa tako uživaju u dopisivanju i stalnom iščekivanju onoga što slijedi.
Najsigurnije se osjećaju u vezi i ako im je lijepo daće sve od sebe da ona uspije. Teže stabilnosti i ravnopravnosti sa svojim partnerom.

Ipak, nemojte ga pitati da li vam zadnjica izgleda ogromno u tim pantalonama – vjerovatno ćete završiti sa podužom analizom zašto ne treba da kaže “da“, ali zašto baš ne treba da odgovori ni sa neuvjerljivim “ne“.
Najbolje se slaže sa Blizancima, Vodolijom, Strijelcem i Lavom.

 

(B92/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*