ĆERKA POBILA CELU PORODICU Presudila majci, bratu, deci i sebi

Policija je u Austriji u kući našla šestoro mrtvih članova jedne porodice, ćerka je pištoljem ubila svoje roditelje pa braću i sestre, a onda je presudila sebi, pišu mediji

Photo published for Niederösterreich | Sechs Tote bei Familiendrama

Austrijska policija je u četvrtak u kući u mestu Beajmkirhen  pronašla šestoro mrtvih članova jedne porodice. Tužilac je potvrdio su među mrtvima i deca, starosti od sedam do 10 godina.

Sumnja se na porodičnu dramu. Kako se navodi, reč je o višestrukom ubistvu i samoubIstvu. Navodno je ĆERKA (35) pištoljem ubila majku (59), brata (40) i troje dece – dva sina stara devet i deset godina te ćerku staru sedam godina, kao i porodičnog psa. Na kraju je presudila i sebi, pišu austrisjki mediji.

Ubijena deca sed anima nisu pojavljivala u školi, a kada se tačno desio krvavi događaj još uvek nijepoznato, javlja Kronen Cajtung.

Foto: ReutersFoto: Reuters

Kako navodi Bild, policija trenutno ne želi da objavljuje nikakve detalje zločina, a istraga je u toku.

Tri generacije živele u bivšem motelu

Zgrada u kojoj se desio stravičan zločin nekada je bila motel, a u njoj su prema pisanju austrijskih medija živele tri generacije ove porodice pošto je motel zatvoren.

Foto: ReutersFoto: Reuters

Komšija koji je 20 godina vodio ovaj motel, pre godinu dana prodao je nesrećnoj porodicu zgradu u čijem komšiluku i dalje stanuje njegova ćerka. Porodicu je opisao kao “nenametljive” ljude s kojima niko nije imao problema. Niko od komšija nije svedočio nijednoj njihovoj svađi.

Foto: ReutersFoto: Reuters

Bivšeg vlasnika motela policija je pozvala justros oko 11 sati. Njega je policija zamolila da im pomogne da uđu u kuću. Pristup kući i dalje je blokiran od strane policije.

Foto: ReutersFoto: Reuters

Inače, Beajmkirhen  je maleni gradić sa oko 5.000 stanovnika, koji se nalazi zapadno od Beča.

(Bild/ Kronen Cajtung)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*